Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ile Toplantı Yapıldı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Raci Bilici ve Genel Sekreter Yardımcısı Evin Soysal, Mardin’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluş temsilcileriyle Kent A.Ş toplantı salonunda bir araya geldi. 
Genel Sekreter Bilici, kenti halkla birlikte yönettikleri gibi STK’larla da sürekli işbirliği içerisinde istişare ve fikir alışverişinde olmak ve kenti birlikte yönetme arzusunda oldukları söyledi. Belediye kaynaklarının başka noktalara gitmesini engellediklerini ve hukuk dışı hibe edilen kaynaklarının da geri alınması için mücadele ettiklerini belirten Genel Sekreter Bilici, “Mardin bir turizm kentidir, bu kapsamda İstanbul ve İzmir belediyeleriyle birlikte eski Mardin’i trafiğe kapatma ve bir marka kente dönüştürme projemiz var. Mardin’in yeşil alanlara ihtiyacı var. Bu yönüyle sosyal belediyecilik kapsamında tüm STK’larla çalışmaya ve işbirliğine hazırız” diyerek katılım sağlayan STK temsilcilerine teşekkür etti. 
Genel Sekreter Yardımcısı Evin Soysal ise amaçlarının STK’ları dinlemek, önerilerini almak ve imkanlar dahilinde ortak çalışmak olduğunu belirtti. 
STK temsilcileri de çalışma alanlarını anlatarak, Mardin Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma konusunda nasıl paydaş olabilecekleri konusunda fikir ve önerilerini paylaştılar. Öneri ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.