Yeşilli’de Kadir Gecesi Coşkusu Yaşanacak

Pazartesi akşamı düzenlenecek olan Kadir gecesi özel programına Gurup Tillo 3 dilde ilahi  dinletisi yanı sıra Mevlidi Şerif okunacak.
Yeşilli Gençlik Merkezi Amfi tiyatro alanında düzenlenecek programa il protokolü, depremzadeler ve vatandaşlar katılacağı ifade edildi.
Etkinlik programı hakkında açıklamalarda bulunan Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Ramazan ayının manevi iklimini ilçe halkına yaşatmak için belediye olarak “Kirazlarıyla meşhur Yeşilli ilçemizde Ramazan ayı Kadir Gecesi özel programı düzenleyeceklerini söyledi.
 Kadir gecesi özel programına Gurup Tillo, 3 dilde ilahi konseri  yanı sıra Mevlidi Şerif okunacağını belirten Başkan Demir,” Paylaşımın, bereketin, bolluğun, dayanışma ve yardımlaşma duygusunun yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan Ayı’da vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayacağız. Yeşilli ilçemizde konuk ettiğimiz Depremzede kardeşlerimiz ile birlikte güzel bir atmosferde paylaşacağız. Bu vesile ile Ramazan Ayı’nın ilçemize, ülkemize ve dünyaya her şeyden önce sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Tüm Yeşilli halkımızı Kadir gecesi Ramazan etkinliklerine katılmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.